Årsberetning

Så er skolebestyrelsen klar med årsberetningen for 2016/17.

Læs den her : http://kirkebjergskole.skoleporten.dk/sp/p564877/file/Fullscreen/8f49c863-3d0e-4bff-98f9-e31beef804dc

Oplæg for forældre

Onsdag d. 28.2.18 kl. 19-21.30 kommer Louise Klinge og holder oplæg i aulaen, om lærernes relationskompetencer og hvordan man kan skabe relationer.

Louise har en ph.d i relationskompetencer og har bl.a skrevet bogen "lærernes relationskomptencer"

Tekst

I løbet af dette halve år vil Kirkebjerg Skole og fritidsinstitutionen ved Kirkebjerg Skole bygge en ny legeplads.

Legepladsen kommer til at rumme mange muligheder for sjov og aktivitet. Vi får bl.a. et legetårn, Gynger og trampoliner og også områder med mulighed for ro.

Det område med den legeplads er kun en del af en større legepladsplan. Der er også netop lavet en lille legeplads til vores elever i specialklasserækken og der er planer for andre områder også herunder området ved Skjulhøj og mellem bygninger i fritidsinstitutionen.

Det bliver spændende at følge og rigtig godt med flere legemuligheder